{Jooooooo.........}

divendres, de juliol 15, 2005 Edit This 0 Comments »
Jooooooo, jo hem pensaba q preguntarieu on parava, dspres d mil anys sense apareixer per aci!!!! mals amics i coneguts!!! :p bueno, q sapigau q fent de pluriempleada estic desenvolupant la meua personalitat i segueixo sent i estant "perfecta, feliç, mes feliç q unes castanyoles!! millor q mai!!! encantada d la vida!!" :p (trec la llengua altre cop, q pareix q hem ve la sed.....).
Treballo en un Centre de dia i en una Unitat de Cardiologia, fent una substitució de l'unic infermer que haguera valgut la pena tindre com a company en eixa unitat, pero bueno, bueno, no, valia la pena avans, les noies son prou simpatiques....... aixins que no ens veurem........ jooooo, serà questió de anar a Castalla, encara que les meues visites als paisos baixos i els alps no acaben massa be mai.... :p (uffff, q calor!!). Dic on treballo perque cada dia quan passo per la segona planta del Centre de dia al costat de les escales hi ha en la paret unes lletres enganxades que diuen " No hay nada que no se pueda decir con una sonrisa"..... stic fins als nasos de les mongetes, pero reconegam q tenen un peaux de raó...... pero com hernandez y fernandez (Avis x als ignorants no culturilles: personatjes dels comics d Tintin), jo encara diria mes: no hi ha res que no es puga dir cantant, i aci sta la cançonaeta d'avui.... no he tingut quasi temps estos dies de pensar.... en res ni en ningú..... i en lo q a mi m'agrada....... al final les meues neurones esta tarde han trobat un momentet, mentre treia la medicació de les 4 i a la radio sonaba el seguent:

No quedan días de verano
para pedirte perdón,
para borrar del pasado
el daño que te hice yo.
Sin besos de despedida
y sin palabras bonitas,
porque te miro a los ojos
y no me sale la voz.
Si pienso en ti,
siento que esta vida no es justa.
Si pienso en ti
y en la luz de esa mirada tuya.
No quedan días de verano,
el viento se los llevó
y un cielo de nubes negras
cubría el último adiós.
Y fue sentir de repente tu ausencia,
como un eclipse de sol,
porque no vas a mi vera.
Si pienso en ti,
siento que esta vida no es justa,
si pienso en ti
y en la luz de esa mirada tuya,
de esa mirada tuya.
Desde esos días de verano,
vivo en el reino de la soledad.
Y nunca vas a saber
cómo me siento,
nadie va a adivinar
cómo te recuerdo.
Si pienso en ti,
siento que esta vida no es justa,
si pienso en ti
y esa mirada tuya
>>>Després d'açó he decidit apagar la radio i seguir carregant Augmentine..... que fa mes profit a les meues neurones pensar poquet.....