FESTIVAL DE CINE D'ALFAÇ DEL PI!!!!

dissabte, de juliol 09, 2005 Edit This 0 Comments »
PER ALS CULTURETES!!!! STA SETMANA I LA QUE VE ES EL FESTIVAL TENIU ELS PROGRAMES A LA SEGUENT url : ESTAAAAAAAAAAAAAA
jEJJEJEJ, hi ha un munt de pelis xules, jo per ara tinc programat anar a vorer:
  1. Dma diumenge 10: Habana Blues, ideal per als q encara no l'han vist !!! anims!!! Iris.... resta de gent a la q petardege..... bueno, si no veniu Jose, Julia e Itxi segur q s'apunten!!! a les 21:15 !!!!! jejeej
  2. dilluns si algú m'acompanya voldria a nar a vorer morir en San Hilario
  3. Presidente Miterrand sta be??? ske la fan el dimarts....
  4. dimecres...... no se, samaritan girl?
  5. dijous miraria Aprés Vouz.... en VO francés!!!
  6. Divendres 15 podriem anar a vorer els cortos.......encara que millor sta el documental La Muerte de Nadie, us explico, sta interessant, el 2 de març de 1974 assasinaren, bueno, varen fer us per últim cop de la pena de mort a España, a Salvador Puig Antich en Barna. Simultaneament a Tarragona mataven un altre home, Heinz Ches, deien que era un radamón polonés..... pues va a s er q no!! tenia familia, era alemany i es deia Michael Weizel, per alguna raó els executors ho sabien i amagaren les raons vertaderes de la seua execució..... xan, xan, xan..... la meua mama sap d que va el tema xq va ser fervent asistenta a les manis q es feren...... pero vol q vagi a veure-la..... sta xula.. algu s'apunta???
  7. La que es segura segura segura es...... Remando al Viento l'historia d'una de les meues dones mes estimades (no us poseu geloses la resta...... ;p), Mary Shelley, si, si, l'escriptora de Frankestein..... son uns anys de la seua vida, els que va passar vivint junt en altres escriptors d la epoca com Bram Stoker (escriptor de Dracula) o Lord Byron (que la va ensenyar a escriure relats de terror... i amb el que asistia a xerrades sobre Darwin i els seus experiments...) i penso que sta be, perque poca gent sap que realment Frankestein es el reflexe d'ella, que es sentic poc volguda al mon, quan Victor rebitja a Frankestein un cop el crea es com quan ella s'asabentá que la seua mare va intentar assassinarla al neixer xq no volia una nena, sino un nen, i q cm no pogé es va suicidar ella als pocs dies de neixer Mary....... s'intentá suicidar molts cops i psicologicament no staba massa be....... xq si comencem en els reflexes, cada frase del llibre et fa tindre por sobre la persona q l'escriu....... pero era aixina i era fantastica!!!

Ja staaaaaaaaaaaaaaa!!!!! i a part, q si ens atraquem, m'atraque, practicament serà aixina, podrem vorer algun dels convidats!!!! Noriega (q no m'agrada pero....)

Jo no se q voleu q vios diga..... j om'apuntari!!!!! xq x 2 euros veus pelsi bones i xules i d'eixes q son tan alternatives q no ens arriben als cines comercials!!!!! engaaaaaaaaaaa, aviseu si us apunteu!!!!! (i benvinguts els meus nous lectors >>>>> si tu!!! holaaaaaa :p)