I QUE FARÉ fINS EL 26???

dissabte, de juny 18, 2005 Edit This 0 Comments »
RES, RES, RES, RES........
ESTA ES DE LES PITJORS,
ARA EN SERIO......
MU MAL....
.
EROS
qualsevol apetit físic humà, apetit pel menjar i la beguda i el sexe per igual. Quan les religions començaren a controlar la conducta social humana la sexualitat va començar a interpretar-se de forma diferent als apetits corporals, lo que va conduir al seu sentit més estricte la parala éros
FILOS
significa un atracció intelectual cap a algo o algú que es transforma en una forma d'amor, te un inconvenient, si ens apeguem massa a elgo de forma "filial" eixa afecció ens podria cegar.....i filos es transformaria en fobos (la atracció es pot convertir en aversió). Cal evitar sempre que éros infecte a filos..... ja!
AGAPE
el amor que no demana res a cambi, es desinteresat......no se sol donar
.
ARA UN TROCET DEL LLIBRE
¿Recuerda la última vez que se enamoró? Se trata sin duda de un serio malestar: seguramente perdió el apetito, descuidó su rutina, escribió poesia y se sintió en manos de una fuerza que ocupaba su control. Estar enamorado es una forma de preocupación, embriaguez e incluso locura transitoria >>>>> ja sta, prou de llegir!!! >>>>SOLUCIÓ no us enamoreu mai!!!! ja sta, vejes tu pa que hem compre jo llibres d'autoajuda si tot lo que diuen es una merda!!! per a aixo, ajudarme a vorer que tot es merdoset......segons el psicoanalista que ha escrit el "llibret" h iha tres coses q pots fer quan una persona et vol, o correspondre o no correspondre o ser neutre...... i ser neutre q provoca??? ja!!! : ...puede mostrarse indiferente o tratar de evadirse; entre las formas más comunes y destructivas destacan la promiscuidad i el ascetismo, todas ellas intentos de anestesiarse contra el sufrimiento. Tal vez logre adormecer el malestar, pero también es posible que destruya o comprometa de forma grave la capacidad de amar. Y eso reduce su propia humanidad. Si es incapaz de sentir amor es como si fuera humano >>>>> aixina que ja ho sabeu, hi ha que intentar-ho, aixo de no ser humà ha de ser COLLONUT!!!!!