Viatge Praga Viena .......DIA 2

dimarts, d’abril 05, 2005 Edit This 0 Comments »
05:.. > Arribada a l'aeroport de Madrid (un mal de cul.........i de cap, i de tot)
06:55> Crec q eixa es l'hora a la q al final va sortir...........o eren les 07:15....????, i en el vión tots sobats......... (un mal de cul.....)
Entre pitos i flautes............arribada a Praga, anem a l'Hotel (Globus) i a dinar a la plaça de San Wenceslao......i comencen a passar cosestes!!!!!.

  • Cagada numero 1: 13:30 > entrem al metro i Lara diu: -escoltar txec es com escoltar xinés, es com si jo començara a dir "ni hao", "ni hao" ,"ni hao"......; -lara, para.....; -"ni hao", "ni hao"...... (en reverencia inclosa); -lara tens una xinesa sentada al costat!!!; - (lara es gira, es queda a un pam de la cara de la xinesa)......ups.....; la xinesa somriu, al menys no la matarà i farà shushi amb ella.....
  • Attentió numero 1: 22:10 > -stic aborrida, q fem???; -anem a la cerveceria del hotel!!!; (uns 30 minuts mes tard, sara i lara en la cerveceria en un pet com un astral, partintmos impresionant-ment, rodejaes de guiris alcoholics!!!) >> lo que va escrure lara en eixe estat es algo com "divorciadas solitarias en el bar del Titanic bebiendo pintas!"
  • Cagada numero 2: 22:30 > Lara tira la seua cerveza (bueno, un quart, q la resta ja la tenia en la panxa) en la taula, el tapete de jugar a les cartes fet una porkeria......... lara apunta en el diari "lara ha tirado la cerveza, esto es el chiringuito del Pirata II"

Despres va vindre quan la gent de classe es va animar i vàrem baixar a la Disco del hotel, res interessant.......bueno si, q no varem dormir en els nostres llits............i no seria per primer cop!!!