a short cut!!!

dijous, de juliol 19, 2007 Edit This 0 Comments »
a short cut!!a short cut!! a short cut!! only a little note; BEFORE GOING TO SLEEP:
avui hem anat al cine, siiiiiiiii, a vore l'ultima de Harry Potter, que extrany.... :p ha sigut una experiencia interessant anar a vore una pelicula d el aque saps el final i d la que et pots pasar queixante tota l'eston aperque no han posat coses que tu volies vorer en pantalla. Be, he pensat fer una llista de pelis que he vist ultimament i al costat pose algo de lo que pense i despres i swear i'm going to sleep (a este pas deixare que hubert vinga a donarme la tabarra i per a cuan acabem seran les 4 del mati!!!):
-Sunshine: que crec q may arribara a espanya, o yo no la deixaria que passés la frontera, horrorifica, supose que igual de mala que 28 semanas y la precedent 28 dias... ho sento!! esque els mateixor actors y la mateixa historia tres vegades!!
-Ne le dis pas: possiblement la meilleur pelicula que he vist aquest ultim any, en versió original en francés, tot un descubriment del meu company de pis polaco descobriment al que ha seguit el llibre (possiblement l'unic llibre que conseguiré que llisga)
-Paradise Lost: no crec q viatge a Brasil en els proxims anys, pero si ho faig recordare dos coses, la banda sonora de la peli no estava mal y lo be que ens ho varem passar en la piscina de la casa de Xipre fent-nos els protes....
-Devil's Back Bone: Veure el espinazo del diablo tres anys mes tard la destrosat completament.... ens varem dormir i algú va ficar per enmig:
-Die Hard 0.4: lo pitjor de Bruce Willis, que crec jo que tenia jo deu anys quan vaig vore algo de la Jungla d Cristal 1!!! deu meu....en que pensa este home??
-Transformers: un nono de l'estiu (he tingut prou en el trailer)
-Shrek the third: o com destrosar una pelicula fent-la americana.... les filles de Debbie van tindre problemes en entendrela i son angleses!!!
-no se que mes pelis..... ja posare mes que se me tanquen els ulls
sara
corresponsal de pelis
pelilandia
gwent